Over Harvest Finance

Over ons

Lees wie wij zijn, voor wie wij er zijn en waar wij naar streven

01

Oprichting

Harvest Finance is in 2014 opgericht door Maarten Roordink. Maarten Roordink is Registeraccountant en heeft ruime ervaring in het controleren van (internationale) beursgenoteerde ondernemingen en MKB ondernemingen. Omdat er veel eisen en kosten komen kijken bij het oprichten en onderhouden van een controlepraktijk is besloten om hier geen focus meer op te leggen.

02

Ontzorgen van ondernemers

Vanaf dat moment richt Harvest Finance zich volledig op het volledig ontzorgen van ondernemers op het gebied van financiële administratie, salarisadministratie, fiscaal advies en rapportage.

03

Business coaching

Daarnaast willen wij graag als een business coach naast de ondernemer staan en de ondernemer verder helpen in iedere groeifase van zijn/haar onderneming. Door onze ruime ervaring en deskundigheid zijn wij tevens in staat om je op strategisch vlak bij te staan.

Ons Team

Maarten Roordink

Eigenaar en Registeraccountant

Judith Kerkhoven

Administratief medewerker

Jaco

Belastingadviseur

Gino Kamphuis

Junior assistent accountant 

Janice 

Medewerkster salarisadministratie

Jij?

Solliciteer nu!
Kom jij ons team versterken?
Bekijk onze vacatures!

04

Ons streven

Innovatief

Wij streven altijd naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen die onze werkzaamheden maar ook die van onze cliënten effectiever en efficiënter maken.

Betrouwbaar

Wij zijn jouw betrouwbare business coach en sparring partner. Wij maken graag concrete en heldere afspraken en komen deze na.

Klantgericht

Wij zijn klantgericht en weten dat ondernemers overdag druk zijn. Wij denken flexibel met je mee en zijn indien nodig ook buiten kantooruren bereikbaar.

Resultaatgericht

Wij streven altijd naar betere resultaten voor jouw onderneming. Hierbij putten wij uit onze ruime ervaring en expertise op het gebied van bedrijfsvoering.

KOM GERUST LANGS

Ons bezoeken?

Met de auto:

Je kunt het best parkeren bij de Q-Park garage Beestenmarkt. Deze parkeergarage ligt op 200 meter (3 loopminuten afstand) van ons kantoor. Als je de parkeergarage uitkomt hoef je alleen de stadsring (schuin) over te steken.

Ons kantoor bevindt zich op de begane grond van het kantoorgebouw Prins Willem Toren II.

Met het OV:

Het busstation Blekerseiland ligt op 130 meter (2 loopminuten afstand) van ons kantoor. Hier stoppen de volgende bussen: 5, 6, 8, 102, 203, 206 en N17.

Het busstation Blekerssingel ligt op 160 meter (2 loopminuten afstand) van ons kantoor. Hier stoppen de volgende bussen: 17, 80 en 82.

Ons kantoor bevindt zich op de begane grond van het kantoorgebouw Prins Willem Toren II.

Gratis parkeren:

Als je gratis wilt parkeren is dat mogelijk als je het volgende adres in jouw navigatie (Google Maps) invoert; Heiligenbergerweg 47, 3816 AG Amersfoort. Vanaf hier loop je 350 meter naar ons kantoor (4 loopminuten afstand). Hierbij loop je over de Heiligenbergerweg naar de Stadsring.

Met hen werken wij al samen

Word jij de volgende?

Plan vrijblijvend

een afspraak

Laat je naam en emailadres achter, we nemen dan binnen 24 uur contact met jou op om een afspraak te maken.
Contact home

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste financiële trends en weetjes.
Abonneer
Harvest Finance Logo

Als jouw gedreven accountant en inspirerende business coach, streven we ernaar om jouw onderneming te laten bloeien! Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek en ontdek hoe we samen jouw succes kunnen verwezenlijken!

Wij zijn er om jou te ontzorgen, zodat jij je volledig kunt concentreren op jouw onderneming. En daar stopt het niet - we streven er ook naar om jouw bedrijf winstgevender te maken! Laat ons jouw partner zijn in groei en succes, en samen gaan we voor goud!

Contact gegevens

Adres: 
Stadsring 157 B
3817 BA Amersfoort
Telefoon: +31 33 200 3 200 
Mail:  info@harvestfinance.nl
Open van:  Ma t/m Vr: 09:00–18:00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram